Ha Szelidi-tó szállás, akkor Szelidi Apartmanok!

Mielőtt a Szelidi-tó szállás lehetőségeiről beszélnénk, nézzük meg, hogy miért is keresnek olyan sokan a Szelidi-tó szállás beírásával a keresőben.
Nos azért, mert a Szelidi-tó egy remek hely a pihenésre, kikapcsolódásra, céges csapatépítő rendezvények lebonyolítására és természetesen horgászatra is.
Milyen a tópart? A tó déli part homokos területein kellemes strandok találhatók. Ezek szélessége átlagosan 150-200 m között mozog. A víz hőmérséklete nyáron akár 28°C-ra is felmelegedhet, így fürdőzésre tökéletesen alkalmas.
És ha valaki a Szelidi-tó szállás lehetőségei közül választ, érdemes a környezetről is beszélni a víz mellett. A Szelidi-tavat 360 hektáros természetvédelmi terület övezi. Ez a terület a Kiskunsági nemzeti Park egyik legszebb gyöngyszeme.

Döntsön a Szelidi-tó szállás lehetőségei közül a Szelidi Apartmanok mellett!

Miért? Mert nálunk lehetősége van a gondtalan pihenésre egy nyugodt, otthonos környezetben. Több apartman típus közül választhatnak, mert igyekeztünk úgy összeállítani az általunk nyújtott lehetőségeket, hogy minden igényt kielégítsünk. Azt szeretnénk, hogy a hozzánk betérő vendégek úgy tudjanak az eltöltött pihenés után elutazni, hogy bárkinek elmondhassák: Ha Szelidi-tó szállás kell, akkor az legyen a Szelidi Apartmanok!

Nézzük meg, hogy milyen lehetőségek közül válaszhatnak!

Villa Arabella

A Szelidi Apartmanokhoz tartozó házak egyike a Villa Arabella. 6 fős apartman 3 szobával. Tökéletes választás nagycsaládosok, baráti társaságok és horgászok számára.
Apartman a tó partjától 300 méterre helyezkedik el. Vendégeink nyugodt, friss levegőjű, csendes és szép környezetben tölthetik el pihenésre szánt idejüket. Ugyanez természetesen igaz azokra is, akik horgászás céljából érkeznek hozzánk. Az üdülőterület központja 10 perces sétára van. Így biztosított a nyugodt, csendes környezet. Apartmanunk harmonikus színekkel, nagy terasszal és kerttel rendelkezik. Ez ideális gyermekes nagycsaládok számára és baráti összejövetekhez is.
Lehetőség van grillezésre, és zárt parkolót tudunk biztosítani vendégeinknek. A kertben a gyerekek nagy örömére van csúszdás, hintás játszótér is.
Közvetlen kertkapcsolattal, de elszeparáltan találhatják wellness részlegünket, ahol élvezhetik egy szabadtéri, 5 fős jakuzzi, kerti tusoló és fatüzelésű finn szauna nyújtotta kényeztetést.

Villa Red Wings

Következő ajánlatunk a Szelidi-tó szállás lehetőségeink közül a Villa Red Wings. 4+2 fő számára, 2 hálószobával biztosít kényelmes lehetőséget. Jó választás nagycsaládosoknak, baráti társaságoknak.
A kertben található egy infra szauna, valamint egy 5 személyes jakuzzi.

Sunnydays Apartmanok

Végül harmadik lehetőség a Sunnydays Apartmanok. Ez három külön bejáratú lakásból áll, melyek a Tarisznyarák, a Csillag és a Csikóhal. Ez a szálláshelyünk a szabad strandtól 150 m-re található, csendes, nyugodt környezetben. Alkalmas családok, nagyobb társaságok részére.
A tágas udvarban térkövezett részen biztosított a parkolás. A kertben lehetőség van grillezésre és bográcsozásra egyaránt. Ez remek lehetőséget biztosít az itt megszálló horgászoknak, hogy a frissen kifogott halakat a lehető legfrissebben elkészíthessék. Amit ki kell emelni, hogy télen központi fűtés, nyáron klíma lehetőség van.

Apartmanjainkhoz tartozik még egy külső medence is, ahol a nyári hőségben lehetőség van a hűs vízben pancsolni, ha nem akarnak a tóhoz kimenni. A medence mellett van egy nagy rendezvényterem, ahol egyrészt nagyobb baráti társaságok tudnak közösen főzni, étkezni, bulizni. Ez jó lehetőség akár csapatépítő rendezvényekre is. Bulizáshoz biztosított benne a zene, füstgép, fénytechnika. Télen-nyáron nyitva van, és akár harminc fő befogadására is alkalmas.

Amennyiben a Szelidi-tó szállás lehetőségei közül a Szelidi Apartmanokat választják, érdemes időben lefoglalni az időpontot, hogy biztosan apartmanjainkban élvezhessék a nyári pihenésüket!

A Villa Arabellánál már említett kertkapcsolatos Wellness részleg innen is elérhető. Ez a természetesen a Sunnydays vendégei számára is nyitva áll.

Mindezeken túl vannak bérelhető eszközeink. 6 db City bike, SUP 2db, és egy elektromotoros horgász csónak.

Ezek elsősorban saját vendégeink részére vannak, ám ha van szabad kapacitás, bárki számára bérelhetők.